SPICY. DE WEST-KRUISKADE KOOKT.

Kookboeken zijn een echte trend de laatste jaren. Nog nooit verschenen er zoveel kookboeken (en kookten we er zo weinig uit!). Als echte urban foodie puilt bij mij de boekenkast ook uit van allerlei kookboeken vol recepten die ik graag nog eens wil maken. En de recepten uit Spicy. de West-Kruiskade staan heel hoog op mijn todo-lijst.

Mijn favoriete kookboeken zijn de boeken van een kok uit een specifiek restaurant: Jamie Oliver natuurlijk die zo’n beetje een hele eigen plank nodig heeft. Maar ook Jonathan Karpathios ‘Echt eten‘ (restaurant Vork & Mes), Yvette van Boven’s ‘Home made – Zomer‘ en ‘Home made – Winter‘ (restaurant Aan de Amstel), Thomasina Miers’ ‘Wahaca‘ van het Londense Mexicaanse restaurant of ‘Hanoi Saigon‘ van de drie broers in het gelijknamige Vietnamese restaurant in Parijs.

Lees hier het volledige nieuwsbericht. Dit bericht is afkomstig van Urban Foodie.