SPICY, De West-Kruiskade kookt. Extra hot!

Meer dan honderd nationaliteiten in één straat: dat vind je op de Rotterdamse West-Kruiskade. Vorige week beleefde ik daar een heel gave streetfood tour en vandaag kocht ik het boek: ‘SPICY, De West-Kruiskade kookt’. En dat is leuk! 

Spicy, wereldse recepten 

Tientallen ondernemers uit de West-Kruiskade delen in dit boek hun herinneringen en favoriete recepten. Özkan van steenoven-grill restaurant Ilya maakt Turkse Köfte met een heerlijk knoflooksausje en Marokkaanse Mohammed Yahyaoui van restaurant Ryad zijn rijk gevulde Harira-soep. Jeanette Chin van Aziatisch-Surinaams restaurant De Kade bereidt een vegetarische schotel met paddenstoelen en macadamianoten. Maar natuurlijk ontbreekt ook het van oorsprong Rotterdamse Patatje Kapsalon niet.

Dit bericht is afkomstig van Anne Wies. Lees hier het volledige nieuwsbericht.