Quintis Ristie is fan van Spicy!

Herdruk van kookboek De West-Kruiskade kookt

De tweede druk van Spicy, de West-Kruiskade kookt is een feit!
Dat de West-Kruiskade een pittige straat is, weet iedereen. Maar dat het kookboek Spicy, zó warm zou worden ontvangen, hadden we al- leen maar gehoopt – niet verwacht. Het kookboek, dat in september 2013 werd gelanceerd, was vorige maand uitverkocht. Vanwege de grote vraag naar het boek, en de vele fans, besloot uitgever Trichis tot herdruk.
Op donderdag 12 juni, vond de lancering van de herdruk plaats in kookstudio Het Zesde Geluk, dé plek waar alle recepten uitvoerig getest, gestyled en gefotografeerd zijn. Quintis Ristie nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Na afloop van de presentatie gingen de aanwezigen samen met Quintis Ristie, die groot fan is van

de West-Kruiskade & het kook- boek, op avontuur bij een aantal smaakvolle ondernemers uit het kookboek. Zo werd er bij Marok- kaans restaurant Ryad authen-
tieke harira soep gegeten en bij de Gall&Gall Portugese wijn geproefd en heerlijke Kaapverdische vispastei- tjes gegeten. De ‘hapjestour’ over de West-Kruiskade eindigde bij De IJssalon (het filiaal van de IJssalon op de Meent) waar de gasten verschil- lende soorten ijs konden proeven.

Het populaire kookboek is te koop op meerdere plekken op de West- Kruiskade: Kookstudio het 6e Geluk, Jessy’s Tabaktief, Slagerij Schell, Gall&Gall West-Kruiskade en Global Hats. Daarnaast in de boekhandels Donner, Snoeck en Van Gennep. Spicy is ook te bestellen via bol. com of via de webshop van Trichis Publishing.

Dit bericht is afkomstig van Buurtkrant Oude Westen. Lees hier het volledige nieuwsbericht.