Vandaag hapjes proeven op de West-Kruiskade!

Rotterdam – Vandaag (vrijdag 4 augustus) kun je vanaf 17.00 uur op het Kruisplein de hapjes komen proeven van het kookboek ‘Spicy, de West-Kruiskade kookt’. Tot en met 21 augustus worden 10 ondernemers van de West-Kruiskade geportretteerd in metershoge fotolijsten met hun recept uit het bekende kookboek ‘Spicy.’ Om dat te vieren, worden er vandaag lekkere hapjes uitgedeeld als de Pom van Kiem Foei, Harira soep van Ryad Restaurant en stukjes biefstuk, Bistecca a la Plancha van Slagerij Schell.  

Het Spicy kookboek is in 2013 uitgegeven door Trichis uitgeverij in samenwerking met de Alliantie West-Kruiskade en de ondernemers van deze internationale straat. Het kookboek was een dusdanig succes dat het vrij snel uitverkocht was. Al snel volgde een tweede en derde druk met ook de nieuwkomers in de straat.  Deze laatste (3e druk, met als toevoeging in de titel extra hot) dateert uit november 2015 waarbij onder andere de nieuwe restaurants zijn toegevoegd in het kookboek zoals: allday foodbar Holy Smoke, eclectisch restaurant Ayla, restaurant De Kade met een specifieke vegetarische kaart, Mexicaans restaurant Sabor Sabor en Turks grill restaurant Ilya. De titel Spicy verwijst niet naar ‘hete en kruidige’ gerechten maar juist naar het feit dat de West-Kruiskade een spannende en avontuurlijke straat is waar veel valt te ontdekken! 

Dit nieuwsbericht is afkomstig van De Havenloods. Lees hier het volledige nieuwsbericht.