LANCERING DERDE DRUK BOEK SPICY GROOT SUCCES

Vanmiddag werd de derde druk van ‘Spicy Extra Hot’ gelanceerd in het nieuwe Steenoven Grill restaurant Ilya op de West-Kruiskade. Dit boek is de opvolger van het boek Spicy – De West-Kruiskade kookt.

Ondanks het slechte weer, was de opkomst groot met ongeveer 75 tot 100 man. Het restaurant stond vol bezoekers met onder andere Alice Fortes en Quintis Ristie. Met een drankje en wat hapjes luisterden de bezoekers naar presentator Jack Kerklaan die de lancering leidde. 

In het boek komt naar voren wat er nou zo kenmerkend is aan de smaak van de West-Kruiskade. Voor de derde druk van het boek heeft de chef-kok van De Kade een recept aangeleverd die thuis gemakkelijk te bereiden is.

Dit bericht is afkomstig van Open Rotterdam. Lees hier het volledige nieuwsbericht.